Vanliga frågor och svar!

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder. Har du ytterligare frågor går det bra att kontakta vår kundservice via epost: kundservice@exclusivehorsewear.com och på telefon: +46 (0)480-72 20 20. Vi har öppet vardagar 9.00 – 17.00.

Order och leverans

Det tar 2 till 3 veckor från beställning tills dess du kan hämta ditt paket på närmaste utlämningsställe.

Varje tisdag och fredag kommer en lastbil och hämtar alla paket och kör dem till vårt logistikcenter i Borås. När de har kommit fram packas de om och skickas dagen efter, via DHL, till närmaste utlämningsställe.

När din beställning har anlänt till ditt utlämningsställe får du ett SMS av DHL som informerar dig att du har ett paket att hämta.

Kostnaden för leverans är beroende av vilket land vi skickar till. Det kostar 149 kr (SEK) till Danmark och Finland, 199 kr (SEK) till Norge och 99 kr (SEK) till Sverige. Alla priser gäller för privatpersoner och är inklusive 25% moms.

Det första du kan göra är att kontrollera att du angett din e-postadress korrekt. Felaktigt angivna kontaktuppgifter är den vanligaste orsaken till utebliven orderbekräftelse. Det kan även vara så att din e-postleverantör har ett SPAM-filter som blockerar vissa mail. Kontrollera även inbox för skräppost.

Om du inte hittar den information du söker i vår butik eller på ditt konto är det bästa sättet att kontakta oss på telefon: +46 (0) 693 60 40 eller via e-post: kundservice@exclusivehorsewear.com.

Är frågan faktura- eller betalningsrelaterad kontakta då Klarna på telefon: +46 (0) 8-120 120 10 eller via epost: info@klarna.se.

När din beställning är genomförd får du ett orderkvitto skickat till den e-post du har angav i ”kassan” ( e-posten ska komma inom ett par minuter). Om du inte får ditt orderkvitto, kontrollera då din skräppost. Finns inte ditt orderkvitto där, kontakta då oss på kundservice@exclusivehorsewear.com så hjälper vi dig.

Efter 1-3 dagar påbörjas produktionen av din order i vår fabrik. Du får då ett e-post som informerar dig om detta.

När din order är färdig och lämnar fabriken skickar vi ytterligare ett e-post som informerar dig om att din order är på väg. Leveransen tar cirka 3-5 dagar.

När ordern har anlänt till ditt utlämningsställe (Service Point) får du ett SMS från DHL som informera att du har ett paket att hämta. Avsändare är vår logistikpartner Transbaltika AB i Borås.

Nej det gör vi inte. Däremot kan leveranstiden vara lite längre beroende på att delar av personalen är lediga. I år är semesterperioden från den 17:e juli till den 14:e augusti.

Köp och betalning

Med Klarna kan du välja kortbetalning, direktbetalning eller faktura. Du kan även dela upp din betalning om du så önskar. Du väljer allt detta i ”kassan” när du genomför ditt köp.

För mer information om Klarna ber vi dig gå till www.klarna.se eller ringa dem på +46 (0)8 120 120 10.

Din faktura laddar du själv ner från ditt konto hos Klarna. Om du av någon anledning inte hittar den där rekommenderar vi att du kontaktar Klarna.

All vår fakturering går genom Klarna, och kan de kan hjälpa dig med fakturafrågor. Kontakta dem på: info@klarna.se

Du kan kontakta Klarna på telefon: +46 (0)8 120 120 10 eller via e-post: info@klarna.se.

Nej, inte Exclusive Horsewear. Däremot måste Klarna göra det för att kunna hantera din betalning.

För mer information om hur dina personliga uppgifter hanteras av Klarna kan du läsa här . Har du ytterligare frågor kan du skicka ett mail till dataskydd@klarna.se.

Vi lämnar 2 års garanti på material och tillverkning. För närmare information vänligen se våra villkor.

Byte och retur

Du har 14 dagar på dig från den dag du har mottagit dina varor att prova och godkänna dessa. För närmare information vänligen se våra villkor.

Om du vill byta eller returnera din produkt måste du kontakta vår kundservice via e-post: kundservice@exclusivehorsewear.com. För mer information läs mer i våra villkor.

Ja det kan du. Dock måste du göra det senast 48 timmar efter lagd beställning. Skicka då en e-post till: kundservice@exclusivehorsewear.com så hjälper vi dig.